(ver)Bouwen
Met net even wat meer aandacht!

"Geweldig dat het zo mooi geworden is!"

Als er iets moet worden ge- of ver-bouwd dan wil iedereen graag dat het mooier wordt dan voorgesteld. 

Wij verzorgen dat graag voor U!

(Ver)Bouwen doe je samen! Het begint met begrip en vertrouwen. Als je elkaar begrijpt dan is dat al heel wat. Na de wensen gehoord te hebben volgt een goed advies, en met onze positieve referenties en een goed gesprek mag u met een gerust hart vertrouwen op onze vakkennis.

Ruud Verweij A&B Projects tracht met samenwerkende collega's en partners het optimale te bereiken omdat wij geloven in kwaliteit en dus resultaat.  Na 30 jaar ondernemen mag dat ook wel... Tegen een betaalbaar tarief. Voordat er een prijs kan worden genoemd is het altijd zaak dat er letterlijk gekeken wordt naar de situatie ter plekke. Dat kost misschien wat tijd maar voorkomt teleurstellingen.

Wij kunnen voor u een project aannemen of dat tegen uurtarief uitvoeren. Van idee tot tekening, van fundering tot de voordeursleutel, en alles er tussenin en omheen!

Speciaal voor bedrijfslocaties hebben wij geweldig mooie, efficiënte, en betaalbare oplossingen om al uw ruimtes in te richten. Wij doen u graag een mooi voorstel...

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info